Pinterest • Le catalogue d'idées

Explorez Amour, Mariage et plus encore !

XOXO: Me & my bridesmaids one day!

Elvana gjata ka postuar në rrjetet e saj sociale një fotografi e cila bëri bujë mjaft të madhe kohëve të fundit. Fjala është për foton që kryeministri Edi Rama realizoi pak ditë më parë me 4 përfaqësues të feve të ndryshme. “Nje nga gjerat qe ja dua me shume vendit tim, eshte pikerisht harmonia dhe paqja fetare!”, ka shkruar ajo.

Idée Futur,Futur Mariage,Noeuds,Comme Ça,Just Maried,Boucles,Cheveux,Robe,Coiffure

XOXO

XOXO

à partir de Mariage.com

Marie Laporte, collection 2015

Marie Laporte, collection 2015 » Mariage.com - Robes, Déco, Inspirations, Témoignages, Prestataires 100% Mariage

Cute photo idea if you have a daughter and you are getting married... jumping on the bed with her before you say I do! Photo by Forte Photography

Un beau tapis d'eglise peut faire toute la différence en ce qui concerne l'entrée des mariés lors de la cérémonie religieuse à l'église.

Pinterest: Nuggwifee☽ ☼☾

Now that's a wedding dress.

à partir de Nearly Newlywed

Paolo Sebastian Swan Lake Wedding Dress with Nude Bustier

I AM IN LOVE WITH THIS WEDDING DRESS!!!!!! wedding dress wedding dresses