Pinterest • Le catalogue d'idées

Explorez Fauteuil Bertone, 299 00 et plus encore !

Fauteuil Bertone lederlook - vanaf 299,00

Fauteuil Juliotti. Moderne fauteuil met een vrolijke speelse vormgeving gecombineerd met een RVS vierteens voet. Model Juliotti is in 3 kleuren te krijgen, nl. antraciet, petrol en grijs en daardoor met bijna alle woonstijlen te combineren. Gewoon een leuke speelse fauteuil om lekker te ontspannen en te genieten van je welverdiende rust.

Gebruder THONET

Fauteuil Rivalto. Leuke speelse fauteuil die door het gebruik van eigentijdse stoffen en hedendaagse kleuren helemaal past in de huidige woontrends. De vier knopen in de rug geven model Rivalto dat extra speelse.

Restaurant Jeanne B Montmartre Paris 18

Draaifauteuil Capoverde biedt door zijn mooie belijning een eigentijds design gecombineerd met een zeer goed zitcomfort. Samen met de bij- passende hocker kun je hierin uren ontspannen zitten en genieten van de mooie vormgeving.

Photo Magdalena Bjornsdotter

EKERÖ Fauteuil, Skiftebo geel

EKERÖ Fauteuil - Skiftebo geel - IKEA

EKERÖ Fauteuil, Skiftebo geel

EKERÖ Fauteuil - Skiftebo donkerblauw - IKEA

Model Zanotti is een stoere fauteuil in retro-stijl waardoor deze uitstekend in zowel een lifestyle als modern interieur past. Fauteuil Zanotti is leverbaar in de stoere stoffen Vintage Brown en Vintage Grey en in "old look" Black en "old look" Cognac lederlook. Standaard is deze fauteuil voorzien van verticaal sierstiksel in de rugleuning.