Pinterest • Le catalogue d'idées

Explorez Tel Aviv, La Maison D'Inspiration et plus encore !

הכל בגלל הגינה: דירה משופצת בצפון תל אביב | בניין ודיור

| Partition apartment | The open space is divided by a partition in the middle, creating privacy for two workspaces and a library. Made from iron and pressed wood, the partition is coloblocked with shades of blue, red and yellow. These friendly colours inform the scheme and the vibe of the apartment.

13zor.be_conseil-deco-bruxelles_loft.4

à partir de Notre Loft

Nouvelles salles de bains Agape [Milan Design Week]

Nouvelles salles de bains Agape [Milan Design Week] Plus Plus

כדי להשאיר את תקרת הסלון בגובהה המקורי – 2.80 מטר – הוחלט להותיר את צינור המיזוג חשוף. הקירות ופריטי הנגרות הלבנים משמשים כקנבס נקי לחפצים שאספה המשפחה במשך השנים ושפוזרו ברחבי החלל. על הקירות מתנוסס אוסף הדפסים ותמונות, שעל חלקם חתום האמן הגרפי עידן שני, אחיה של בעלת הבית ( צילום: שי אפשטיין )

à partir de Cotemaison.fr

Appartement Paris 8 : un 38 m2 refait à neuf par un archi d'intérieur

Maxi salon dans le séjour

à partir de atelierrueverte.blogspot.fr

Maroc / Maison contemporaine /

Agathe Ogeron | Décoratrice d'intérieur à Poitiers | Poitou Charentes | | La Touche d'Agathe | décoration | décoration intérieure | noir sombre dark black