Explorer ces idées et plus encore !

.

Fernanda Marques,L'architecture Moderne,Place,Architecture,Marques 19,Marques Myhouseidea,Project Designed

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

À l’allure futuriste à la fois épurée et sinueuse, l’Opéra d’Harbin rassemble en son sein deux salles de concerts, ainsi qu’une immense place publique donnant sur les marais alentours de la rivière Songhua // Cabinet MAD // Chine

À l’allure futuriste à la fois épurée et sinueuse, l’Opéra d’Harbin rassemble en son sein deux salles de concerts, ainsi qu’une immense place publique donnant sur les marais alentours de la rivière Songhua // Cabinet MAD // Chine

Japanese architecture studio mA-style architects designed the 'Light Walls House', a minimal home with wooden roof beams that diffuse natural sunlight in a unique way. Located in a residential area in Toyokawa, the sun-drenched interiors consist of four individual boxes that act as private spaces and can be entered via ladders

Japanese architecture studio mA-style architects designed the 'Light Walls House', a minimal home with wooden roof beams that diffuse natural sunlight in a unique way. Located in a residential area in Toyokawa, the sun-drenched interiors consist of four individual boxes that act as private spaces and can be entered via ladders

This Brazilian home has a bright yellow feature wall that hides the guest bathroom, kitchen, pantry and service stairs.

This Brazilian home has a bright yellow feature wall that hides the guest bathroom, kitchen, pantry and service stairs.

Gallery of THAT House / Austin Maynard Architects - 11

Gallery of THAT House / Austin Maynard Architects - 11

I don't know if i'd want a walk way above the kitchen bench, but I LOVE how they have integrated nature into the interior - UID Architects, Japan.

I don't know if i'd want a walk way above the kitchen bench, but I LOVE how they have integrated nature into the interior - UID Architects, Japan.

The concept reflects the calmness and beauty of the location

The concept reflects the calmness and beauty of the location

Residência Limantos / Fernanda Marques Arquitetos Associados @fmaa @fgsg #dining #wall #yellow #lighting #window #view #patio

Residência Limantos / Fernanda Marques Arquitetos Associados @fmaa @fgsg #dining #wall #yellow #lighting #window #view #patio

Pinterest
Rechercher