Explorez Meubles, Lampes Jaunes et plus encore !

Découvrir des thèmes similaires

Westfield Garden State | Floor Lamps | Yellow Goat Design

Westfield Garden State | Floor Lamps | Yellow Goat Design

Stand alone restaurant at the Toronto Pearson Int. Airport

Stand alone restaurant at the Toronto Pearson Int. Airport

Chandelier The Pour par Design Haus Liberty

Chandelier The Pour par Design Haus Liberty

Dara Huang et Lisa Hinderdael de Design Haus Liberty ont récemment conçu « The Pour », un lustre en forme de gouttes installé dans un lieu à Tribeca, New York. Ce chandelier en gouttes de pluie est une sculpture lumineuse. Plus

TABLE LUMI - Sledge

TABLE LUMI - Sledge

Rodolphe Parente Architecture Design. Appartement Trocadéro.

Rodolphe Parente Architecture Design. Appartement Trocadéro.

The Fraiser, Bozzuto

The Fraiser, Bozzuto

Galerie photos | Hotel Paris Champs Elysées | Hôtel Vernet

Galerie photos | Hotel Paris Champs Elysées | Hôtel Vernet

Minto Shopping Mall by kplus konzept, Mönchengladbach – Germany » Retail Design Blog

Minto Shopping Mall by kplus konzept, Mönchengladbach – Germany » Retail Design Blog

FOG T001 Patended Design I VASSALLETTI PROGENIE Special inlaid panel with our design "LEAF", made in natural travertine, steel, brass and oak inside the leaves. Natural finishing with wax

FOG T001 Patended Design I VASSALLETTI PROGENIE Special inlaid panel with our design "LEAF", made in natural travertine, steel, brass and oak inside the leaves. Natural finishing with wax

Richmond Adelaide Centre Food Court (Toronto, Ontario) - The relocated food court is situated on the lower level of a corporate office complex along Toronto’s underground walkway, known as the PATH. Diners can choose from sitting below the new public courtyard with its glass floor providing them with teasers of the activity above, or more intimate settings under the wood checkerboard gazebo or in the woven metal ceiling zone.

Richmond Adelaide Centre Food Court (Toronto, Ontario) - The relocated food court is situated on the lower level of a corporate office complex along Toronto’s underground walkway, known as the PATH. Diners can choose from sitting below the new public courtyard with its glass floor providing them with teasers of the activity above, or more intimate settings under the wood checkerboard gazebo or in the woven metal ceiling zone.

Pinterest
Rechercher