Long stay

Hitta en annan typ av vardag på varmare breddgrader!
11 Épingles6 Abonné(e)s

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort i Torre-Pacheco, Murcia Mar Menor golf resort - en del av ett unikt golfkomplex! Mar Menor är en del i ett golfkomplex där det ingår 6 golfbanor designade av Jack Nicklaus, två femstjärniga Inter Continental Hotel, barer, restauranger, fritids och sportcenter med pooler. På Mar Menor finns dels ett härligt Long Stay alternativ i nya lägenheter eller om du vill komma en lång weekend eller vecka och bo på det fina hotellet.

La Torre Golf Resort

La Torre Golf Resort PAR 68 GUL4 983 M RÖD 3 883 M GRUNDAD 2006 DESIGN JACK NICKLAUS Detta är en trevlig bana som får en att tänka på de välskötta, lummiga banorna på Florida kusten. Här finns många anlagda vattenhinder, breda frodiga fairways och hela fem hektar bunkrar! La Torre är perfekt för både genomsnittliga spelare och de med högre handicap.

Alhama Golf Resort (Polaris World)

Alhama Golf Resort PAR 72 GUL 6 059 M RÖD M GRUNDAD 2008 DESIGN JACK NICKLAUS Det här är en lång och spektakulär bana som löper mellan fem stora sjöarna. Banan har runda tees boxar, breda fairways och snabba greener. Totalt finns 116 bunkrar fyllda med vit kvartssand. Banan är en stor utmaning för såväl proffs som amatör. Vill man ha en riktigt utmaning kan man spela från vit tee som mäter hela 6 884 meter

Saurines De La Torre Golf

Saurines De La Torre Golf i Torre-Pacheco, Murcia PAR 72 GUL 5 952 M RÖD TEE 4 942 M DESIGN JACK NICKLAUS Banan blev färdigställd år 2010. Det är en flack öppen bana där den omgivande karga ökenlandskapet utgör en skarp kontrast mot de frodiga fairways. Jack Nicklaus har skapat en bana som är väldigt likt hans mest kända bana i Las Vegas. Den kännetecknas av böljande fairways och greener mellan öken sanddyner och en stor sjö på 6 hektar.

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf De första 9 hålen är designade av Dave Thomas och blev klara 2005 och de sista nio är Nicklaus design invigdes 2009. Det är en väldesignad bana som uppskattas av såväl nyare golfare som proffs. Den är relativt flack, öppen med mycket vattenhinder.

Hacienda Riquelme Golf Resort Sucina

Hacienda Riquelme Golf PAR 72 GUL 5 854 M RÖD 5 084 M GRUNDAD DESIGN JACK NICKLAUS Det här är en lång, utmanande och kuperad bana med stora ondulerade greener. Fairways löper mellan gamla olivträd och banan har flertalet sjöa

Cabopino Golf

Cabopino Golf et här är en kuperad golfbana som är högt belägen ovanför Artolas stränder. Banan karaktäriseras av smala fairways och trevliga vattenhinder. Här har man även härliga vyer över havet med Gibraltar klippan i bakgrunden. Det är en bana där en golfbil kan vara bra att ha om man tycker det är tufft att gå.

Club de Golf El Chaparral

Club de Golf El Chaparral i Mijas Costa, Andalucía Det här är en omväxlande golfbana där inget hål är det andra likt. Den är designad av Pepe Gancedo, oc är den enda banan på solkusten som har 6 par 3, 6 par 4 och 6 par 5. Med en längd på drygt 6.000 meter är den ganska utmanande och kräver stor precision och skicklighet.

Club La Costa World Resorts & Hotels

Golfa på den Spanska solkusten! Den 20 mil långa spanska solkusten är en klassisk golfdestination här hittar man allt koncentrerat, golfbanorna, hotellen, städer och nöjen. Det är en klassisk destination som lockar många svenska golfturister, speciellt under vintersäsongen för att byta ut snö och kyla mot ett flödande solsken!

Lagos

En riktig pärla på Algarve kusten! Vid den fina marinan, mitt i Lagos bor du riktigt bekvämt golfen spelar du på den spektakulära Palmares banan. Det här är det bästa av Algarve!

Pinterest • Le catalogue d'idées