Produse noi - Septembrie 2012

Produse noi - Septembrie 2012, numai pe www.fungift.ro
6 Épingles86 Abonné(e)s
Sapun Mos Craciun - 12 RON   In perioada sarbatorilor de iarna trebuie sa fim inconjurati de produse care sa ne transmita magia Craciunului!  Un sapun patrat cu un Mos Craciun simpatic iti va incanta cu siguranta toti musafirii care iti vor trece pragul casei in perioada sarbatorilor.

Sapun Mos Craciun - 12 RON In perioada sarbatorilor de iarna trebuie sa fim inconjurati de produse care sa ne transmita magia Craciunului! Un sapun patrat cu un Mos Craciun simpatic iti va incanta cu siguranta toti musafirii care iti vor trece pragul casei in perioada sarbatorilor.

6 RON - Turta dulce de plus -   Un ornament dulce, dulce pentru pomul de Craciun. Turta dulce de plus are o fundita rosie si o caciulita verde foarte simpatica. Toti invitatii vor dori sa manace acest ornament "delicios".

6 RON - Turta dulce de plus - Un ornament dulce, dulce pentru pomul de Craciun. Turta dulce de plus are o fundita rosie si o caciulita verde foarte simpatica. Toti invitatii vor dori sa manace acest ornament "delicios".

Rama foto omulet - 8 RON  O rama foto pentru birou, din ceramica. Un accesoriu potrivit pentru biroul tau in perioada sarbatorilor de iarna.

Rama foto omulet - 8 RON O rama foto pentru birou, din ceramica. Un accesoriu potrivit pentru biroul tau in perioada sarbatorilor de iarna.

CACIULA MOS CRACIUN - 10 RON  Burta este inestetica, iar barba nu se mai poarta anul acesta. Pastreaza din simbolul Mosului caciula lui, si lasa-te purtat de spiritul sarbatorilor de iarna.  O caciula simpatica speciala pentru sarbatorile de iarna cu blanita alba pufoasa!

CACIULA MOS CRACIUN - 10 RON Burta este inestetica, iar barba nu se mai poarta anul acesta. Pastreaza din simbolul Mosului caciula lui, si lasa-te purtat de spiritul sarbatorilor de iarna. O caciula simpatica speciala pentru sarbatorile de iarna cu blanita alba pufoasa!

Punguta cadou - Om de zapada - 10 RON  Mos Craciun va veni si anul acesta si iti va lasa cadoul in cea mai simpatica punguta de cadou.  Punguta cadou - Om de zapada este confectionata din panza.  Produsele din imagine sunt cu titlu informativ.

Punguta cadou - Om de zapada - 10 RON Mos Craciun va veni si anul acesta si iti va lasa cadoul in cea mai simpatica punguta de cadou. Punguta cadou - Om de zapada este confectionata din panza. Produsele din imagine sunt cu titlu informativ.

Proiector Buretelul Bob luminat - 28 RON  Un proiector ce te plaseaza in lumea fabuloasa a Buretelului Bob.  Proiectorul Buretelul Bob este un cadou ideal pentru copii, aducand lumina desenelor in camera acestora. De asemenea, poate fi folosit si pe post de lampa de veghe.  Baza proiectorului este de culoare mov.

Proiector Buretelul Bob luminat - 28 RON Un proiector ce te plaseaza in lumea fabuloasa a Buretelului Bob. Proiectorul Buretelul Bob este un cadou ideal pentru copii, aducand lumina desenelor in camera acestora. De asemenea, poate fi folosit si pe post de lampa de veghe. Baza proiectorului este de culoare mov.

Pinterest
Rechercher