01.07.2017    Bride : Farina  Fun henna for the bride's relatives.    #lovelypophenna #henna #hennaart #hennadesign #inspiredhennadesign #bridalhenna #bridesmaidshenna  #hennaartist #hennasabah #hennatawau #sabahanhenna #sabahanhennaartist #tawaurianhenna #tawaurian #tawauhenna #tawau #sabahhenna #malaysiahenna #sabah #golechahenna #golecha #engagementhenna #weddinghenna #funhenna #hennalove #hennalookbook #hennainspire

01.07.2017 Bride : Farina Fun henna for the bride's relatives. #lovelypophenna #henna #hennaart #hennadesign #inspiredhennadesign #bridalhenna #bridesmaidshenna #hennaartist #hennasabah #hennatawau #sabahanhenna #sabahanhennaartist #tawaurianhenna #tawaurian #tawauhenna #tawau #sabahhenna #malaysiahenna #sabah #golechahenna #golecha #engagementhenna #weddinghenna #funhenna #hennalove #hennalookbook #hennainspire

Kapalai Island, Tawau, Malaysia | Amazing Travels

Kapalai Island, Tawau, Malaysia | Amazing Travels

Palmes, masque et tuba, virée plongée en Malaisie

Palmes, masque et tuba, virée plongée en Malaisie

Mango sago, atau sagu mangga, satu dessert yang agak popular di Tawau, Sabah. Sedap dihidangkan pada hari panas atau berbuka puasa nanti. Rujukan: http://zachoes.blogspot.com/2011/05/resepi-mango-sago-sagu-mangga.html

Mango sago, atau sagu mangga, satu dessert yang agak popular di Tawau, Sabah. Sedap dihidangkan pada hari panas atau berbuka puasa nanti. Rujukan: http://zachoes.blogspot.com/2011/05/resepi-mango-sago-sagu-mangga.html

Borneo! | Part 8: Hanging out in Tawau! (Winter of 2016 & '17)

Borneo! | Part 8: Hanging out in Tawau! (Winter of 2016 & '17)

MASPUL Homestay Tawau – (S0004)

MASPUL Homestay Tawau – (S0004)

My sis sambung study dekat KJM Tawau,  cakap suda dengan dia hari tu, kolej tu dekat dengan laut, dia ndak percaya.

My sis sambung study dekat KJM Tawau, cakap suda dengan dia hari tu, kolej tu dekat dengan laut, dia ndak percaya.

pagi tadi sebelum anak bongsu bapak bergerak ke airport tawau, bapak ada di belakang rumah bagi makan ayam-ayamnya. sekarang bapak ada di klia2 temankan anak bongsunya yang bersendirian tunggu next flight.

pagi tadi sebelum anak bongsu bapak bergerak ke airport tawau, bapak ada di belakang rumah bagi makan ayam-ayamnya. sekarang bapak ada di klia2 temankan anak bongsunya yang bersendirian tunggu next flight.

I got to know about this noodle from my friend, Soo who came from Tawau. And I quickly searched for an image to help me understand th...

I got to know about this noodle from my friend, Soo who came from Tawau. And I quickly searched for an image to help me understand th...

Tawau Wall Light Antique Brass by Mullan @peterreidlighting

Tawau Wall Light Antique Brass by Mullan @peterreidlighting

Betta unimaculata tawau

Betta unimaculata tawau

Malaysia: totofore's photo trip to undeveloped eastern islands inhabited by the sea gypsies. Truly unique nature and life.  #Malaysia #Sabah #Tawau #Maiga #Bodgaya #Mabul #SeaGypsies #diving #selftravel #trip

Malaysia: totofore's photo trip to undeveloped eastern islands inhabited by the sea gypsies. Truly unique nature and life. #Malaysia #Sabah #Tawau #Maiga #Bodgaya #Mabul #SeaGypsies #diving #selftravel #trip

Ikang apo ni jang  #VSCOcam#FOODporn#seafood#throwback#FOODink#vscoMAKAN#tawau#TRAVEL#culinary#finedining#eatnowkl#foodink#foodie#foodgasm#fooddiary#sabah#foods#foodstylist#foodporn#vscogrid#vscomakan#vscocook#vsco#vscomalaysia#vscofood#foodvsco#igersmalaysia#malaysianig#ikutcarakita#gengkakitravel http://tipsrazzi.com/ipost/1520325194319826845/?code=BUZR7WOgo-d

Ikang apo ni jang #VSCOcam#FOODporn#seafood#throwback#FOODink#vscoMAKAN#tawau#TRAVEL#culinary#finedining#eatnowkl#foodink#foodie#foodgasm#fooddiary#sabah#foods#foodstylist#foodporn#vscogrid#vscomakan#vscocook#vsco#vscomalaysia#vscofood#foodvsco#igersmalaysia#malaysianig#ikutcarakita#gengkakitravel http://tipsrazzi.com/ipost/1520325194319826845/?code=BUZR7WOgo-d

MRSM Tawau, Sabah

MRSM Tawau, Sabah

Parut jerawat makin kurang!! . Pori-pori semakin kecik!! . Apa kamu rasa kalau parut jerawat makin kurang? Pori2 makin kecik? Rasa best la kan, finally jumpa jugak product yg buat kulit sihat semulajadi 😍😍😍 Kenapa pores adik ni boleh kecik? . .  MANFAAT OAT yg terdapat di dalam foodmask. Selain tu, manfaat oat mengandungi antioksidan yg kuat dan aktif, boleh jadi pelembap semulajadi so no more kulit kering. . Makeup pun jd smooth, tak becapuk Mau tau apa lg kelebihan foodmask superbest…

Parut jerawat makin kurang!! . Pori-pori semakin kecik!! . Apa kamu rasa kalau parut jerawat makin kurang? Pori2 makin kecik? Rasa best la kan, finally jumpa jugak product yg buat kulit sihat semulajadi 😍😍😍 Kenapa pores adik ni boleh kecik? . . MANFAAT OAT yg terdapat di dalam foodmask. Selain tu, manfaat oat mengandungi antioksidan yg kuat dan aktif, boleh jadi pelembap semulajadi so no more kulit kering. . Makeup pun jd smooth, tak becapuk Mau tau apa lg kelebihan foodmask superbest…

"Top left: Steamed Seven Star Grouper; Top right: Salt and Pepper mantis Prawn;  Bottom left: Steamed Tofu; Bottom right: Stir-fry Sabah green."- Tawau, Sabah #dishes # delicious #restaurant #foodstall #tawau #sabah #borneo

"Top left: Steamed Seven Star Grouper; Top right: Salt and Pepper mantis Prawn; Bottom left: Steamed Tofu; Bottom right: Stir-fry Sabah green."- Tawau, Sabah #dishes # delicious #restaurant #foodstall #tawau #sabah #borneo

Pinterest
Rechercher