Pinterest • The world’s catalog of images

Albanie Jo

The greater flamingo (Phoenicopterus roseus) is the most widespread species of the flamingo family - found in parts of Africa, southern Asia (Bangladesh & coastal regions of Pakistan & India), the Middle East (Cyprus, Israel) & southern Europe (including Spain, Albania, Greece, Turkey, Portugal, Italy & France).

11
1
from When Feta Met Olive

Grandma’s Albanian Cabbage Stew – Mish me Lakra

Grandma’s Albanian Cabbage Stew – Mish me Lakra on http://momwhats4dinner.com/cabbage-stew/

110
13
from When Feta Met Olive

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding

Slow Cooker Rice Pudding- Albanian Rice Pudding on http://momwhats4dinner.com/slow-cooker-rice-pudding/

306
37
1
from POPSUGAR Fitness

Ball Leg Lifts

Place a large exercise ball in between your feet, and slowly lift the ball up toward the ceiling using only your hips and butt. Return to the start position. This counts as one repetition. Complete three sets of 15 reps.

66
12

Tavë Elbasani........... Për 4-5 persona duhen:...... Mish 500 g. gjalpë 2 lugë gjelle, vezë 2 kokrra, kos 3 gota uji, miell 2 lugë gjelle, oriz 1 lugë gjelle,kripë............. Tava e Elbasanit përgatitet me mish qengji ose dashi. Po të jete me mish qengji ai piqet drejtëpërdrejtë ndërsa me mish dashi zihet më parë. Mishi pritet në thela, vendoset në tepsi, i hidhet përsipër gjalpë dhe futet në furrë ose në tavë me korent. Herë pas herë i hidhet nga pak ujë që të mos thahet. Pasi të…

2