Foto: Anneke Gambon - “Stijlvol Wonen" ­‐ © Sanoma Regional Belgium N.V.

Foto: Anneke Gambon - “Stijlvol Wonen" ­‐ © Sanoma Regional Belgium N.V.

This study nook is cleverly concealed behind a sliding door within a living room. Photo: Maree Homer / bauersyndication.com.au

This study nook is cleverly concealed behind a sliding door within a living room. Photo: Maree Homer / bauersyndication.com.au

Burnley House is a minimalist house located in Melbourne, Australia, designed by Rob Kennon Architects. (14)

Burnley House

Burnley House is a minimalist house located in Melbourne, Australia, designed by Rob Kennon Architects. (14)

Sliding blue door opens to home office and grey desk chair

Visit a Modern Melbourne Apartment With Striking Lines


Encore plus d'idées
Dva slatka, mala francuska stana | Uređenje doma

Dva slatka, mala francuska stana | Uređenje doma

Study nook in alcove with black paint and wood shelves http://www.in-form-design.com

Study nook in alcove with black paint and wood shelves http://www.in-form-design.com

Learn how to eliminate paper clutter: minimalist double workspace design idea via sijmen interieur – curated by ajaedmond.com in minimalist decor and minimalist interiors

How to Eliminate Your Paper Clutter

Learn how to eliminate paper clutter: minimalist double workspace design idea via sijmen interieur – curated by ajaedmond.com in minimalist decor and minimalist interiors

Les bureaux au placard ! | caractériELLE

Les bureaux au placard ! | caractériELLE

Um home office "embutido' na marcenaria do apartamento, resolve o problema de espaço e armazena todo o material necessário.   (projeto não autoral)

Um home office "embutido' na marcenaria do apartamento, resolve o problema de espaço e armazena todo o material necessário. (projeto não autoral)

Elegant Design Workspace with smart shelves | THINKING DESIGN | 2014 MIDYEAR TAICHUNG FOUR STUDY NOOK

Elegant Design Workspace with smart shelves | THINKING DESIGN | 2014 MIDYEAR TAICHUNG FOUR STUDY NOOK

坐落都市巷弄中,蓊鬱圍繞,屋內的關係顯現於外牆上,錯落之間,盆景與暖燈點綴,營造入口迎接之氛圍。 不刻意將區分室內分界,以軸線連貫空間機能,大面積開窗平行於機能軸,將綠意映入室內,溫潤木色由地面延伸至天花,石材沉穩色澤垂直於牆面,舉目縱觀之下,空間自成一景。 與友相約,開懷暢談;閒暇時間,放鬆休憩,將生活的風貌完全體現,私域的空間運用環境良好對流與開放隔間的手法,連貫空間但保有獨立性,增添愜意與舒適的生活品質。

坐落都市巷弄中,蓊鬱圍繞,屋內的關係顯現於外牆上,錯落之間,盆景與暖燈點綴,營造入口迎接之氛圍。 不刻意將區分室內分界,以軸線連貫空間機能,大面積開窗平行於機能軸,將綠意映入室內,溫潤木色由地面延伸至天花,石材沉穩色澤垂直於牆面,舉目縱觀之下,空間自成一景。 與友相約,開懷暢談;閒暇時間,放鬆休憩,將生活的風貌完全體現,私域的空間運用環境良好對流與開放隔間的手法,連貫空間但保有獨立性,增添愜意與舒適的生活品質。

Foto: Anneke Gambon - “Stijlvol Wonen" ­‐ © Sanoma Regional Belgium N.V.

Foto: Anneke Gambon - “Stijlvol Wonen" ­‐ © Sanoma Regional Belgium N.V.

Neatly fitted noticeboard between desk and shelf space, great for space saving when working from home

Pipkorn + Kilpatrick

Neatly fitted noticeboard between desk and shelf space, great for space saving when working from home

Pinterest
Rechercher