Pinterest • Le catalogue d'idées

BACSAC®

BACSAC plantenzakken, het alternatief voor de bloempot of plantenbak
37 Épingles52 Abonné(e)s

regardsetmaisons

Hier kan ik wel een middagje in de zon vertoeven. #faboosh

pin 6

BACSAC als terrasaankleding

pin 3
heart 1

Groep BACSAC uit de potten serie in Keukenhof

pin 3

BACSAC jardinière accroche bij restaurant Jij & Ik in Waalwijk

pin 2

Un beau balcon parisien végétalisé avec des pots et jardinières BACSAC !

pin 2

Ces deux sangles de de longueur hors crochet s'accrochent à la rambarde de votre balcon. Ensuite, vous y insérez une cagette en bois et dans cette cagette, vous pourrez stocker des pots de fleurs afin de vous créer un petit jardin.

pin 1

BACSAC® BATYLINE® plantenzakken in de kleur Olive - Olijfgroen, verkrijgbaar in de maten 3, 10, 25, 50 & 100 liter potten

pin 1

BACSAC® BATYLINE® plantenzakken in de kleur Avocado - Geelgroen, verkrijgbaar in de maten 3, 10, 25, 50 & 100 liter potten

pin 1
heart 1

De 'Garden Fetish' is een 2 in 1 tuingereedschap van boron staal. Vervaardigd met de hand voor de hand door een Nederlands familiebedrijf.

pin 1

LUCANE - BACSAC tuingereedschap Handgemaakt uit carbonstaal door een Nederlands familiebedrijf. Extreem robust, dit tuingereedschap heeft een levenslange garantie. Tuingereedschap om te graven, te planten, te herplanten, te eggen, en om te harken… Geïnspireerd op een mannelijk Vliegend hert en als intermediair tussen de hand en de aarde, draagt deze GARDEN FETISH bij aan het vruchtbaar maken van aarde.

pin 1